Studentenlink

Meld nu je vereniging aan!

Wil je als studie- of studentenvereniging ook snel en gemakkelijk inkomsten genereren, sluit je dan nu aan bij Studentenlink.nl! Aansluiten kan per direct. Neem voor meer informatie contact  op en start met het verdienen van sponsorgeld voor je vereniging.

Studievereniging

Als studievereniging ben je vanuit een faculteit werkzaam. Adverteerders bereiken graag verenigingen voor hun specifieke opdrachtgevers.

Studentenvereniging

Als studentenvereniging weet je een groot aantal studenten aan je te binden. Bezoekers vinden de website voor foto's , fora en agenda's. Veel bereik betekent dat jullie een interessante doelgroep zijn voor adverteerders.

Studentensportclub

Zijn jullie een sportclub waar veel studenten zijn aangesloten? En bevat jullie website interessante content waardoor de bezoekers vaak terugkomen? Dan zijn meerdere adverteerders geïnteresseerd om te adverteren.

Commerciële website

Websites met overwegend Studenten als bezoekers of met een product wat studenten aanspreekt kunnen ook aansluiten bij het Studentenlink netwerk. Neem contact op met Studentenlink.nl om te zien welke vergoedingen jouw website kan ontvangen.

Laat Studentenlink jullie adviseren

Studentenlink.nl voert niet alleen jullie campagne uit, maar kan je als vereniging ook het beste advies geven over webvertisement en bannering. Bel voor een vrijblijvend advies met ons servicenummer
050-2102860

http://www.studentenlink.nl
tempus fugit